Δες το πραγματικό Watch Dogs για PC

Χθες λέγαμε πως όντως, όπως αποδείχτηκε τελικά, η Ubisoft φαίνεται πως “ευνούχισε” την έκδοση του Watch Dogs για PC. Σήμερα, το Internet έχει γεμίσει σχετικά βιντεάκια.

Watch_Dogs_004.jpg

Ναι, αυτό που θα δεις στο παρακάτω βιντεάκι είναι το Watch Dogs όπως θα έπρεπε να είναι. Όπως, δηλαδή, έμοιαζε όταν το αποκάλυψε η Ubisoft, όπως έμοιαζε στα πρώτα demo που η εταιρεία είχε δείξει στην περυσινή E3 σε περιορισμένο κοινό, όπως, θα έλεγε κανείς, “είναι στα καλύτερα του”.

Πρόσεξε, επίσης, πως όταν ο εκφωνητής μιλάει για ανικανότητα της Ubisoft να ενσωματώσει αυτά τα εφέ τον τελικό τίτλο, προφανώς έχει ειρωνικό τόνο, αφού δεν είναι δυνατόν οι ίδιοι άνθρωποι που, κατά τα άλλα, έγραψαν τον κώδικα του παιχνιδιού, να μην καταλαβαίνουν πως μπορούν να… τον ενσωματώσουν σε αυτό!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.