Από το Crysis στο HUNT: Horrors of the Gilded Age

Η Crytek ανακοίνωσε τον νέο τίτλο της, και όλως περιέργως, δεν είναι άλλη μια συνέχεια στη σειρά των Crysis!

crytek_hunt_002.png

Μπορεί να έχουμε συνδέσει άρρηκτα το όνομά της Crytek με τη σειρά των Crysis, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η εταιρεία ξέρει να κάνει μόνο αυτά. Εξάλλου, αυτή είναι που μας έδωσε το πρώτο Far Cry, από το οποίο και έγινε γνωστή, αυτή είναι που μας έχει δώσει το αρκετά δημοφιλές (κυρίως στην Μαμά Ρωσία) WarFace.

Μπορεί το τέλος του στο πρόσφατου τίτλου της, Crysis 3, να ηταν ολίγον τι cliffhanger, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια συνέχιση της αρχικής τριλογίας, αλλά αυτή τη φορά η Crytek αποφάσισε αντί να συνεχίσει την επιτυχημένη σειρά της, να μας παρουσιάσει κάτι εντελώς καινούριο και πρωτότυπο. Τουλάχιστον, όσον αφορά στην ίδια, διότι…

crytek_hunt_001.jpg

Διότι το HUNT: Horrors of the Gilded Age, όπως είναι το όνομά του τίτλου, μοιάζει με ένα συνδυασμό των The Order: 1886 και Evolve, που περιμένουμε στο κοντινό μέλλον. Αυτό, όσον τουλάχιστον αφορά κυρίως στην ατμόσφαιρα και την εμφάνιση του, μα και εν μέρει στη δράση του.

Η δράση του τίτλου εξελίσσεται στα τέλη του 18ου αιώνα, όπου μύθοι και παραμύθια ουσιαστικά αποτελούν καταγραφές μιας τρομακτικής πραγματικότητας. Σε αυτό, ο παίκτης καλείται να συνεργαστεί με μέχρι και άλλους τρεις gamers, σε μια προσπάθεια να απωθήσουν επιθέσεις από αιμοβόρρα πλάσματα και να κυνηγήσουν απίστευτους “μεγάλους κακούς” (όπως λέμε “bosses”).

Ο τίτλος είναι ο πρώτος από το studio της Crytek, Crytek USA, και θα διατεθεί όπως και το WarFace μέσω της πλατφόρμας της Games-as-a-Service.

Η ίδια υποσχέθηκε περισσότερες πληροφορίες για αυτό στην επερχόμενη E3.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.