Αποκαλύφθηκε ο κρυφός τίτλος της Ninja Theory, The Beggar’s Opera

Βασισμένο στην εντυπωσιακή τέταρτη έκδοση της Unreal Engine, το άγνωστο μέχρι σήμερα The Beggar’s Opera έκανε την εμφάνισή του στο portfolio ενός καλλιτέχνη.

ninja_theory_003.png

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα tech demo, μια “επίδειξη” των ικανοτήτων του καθώς χρησιμοποιεί ως εργαλείο την Unreal Engine, και όχι για έναν επερχόμενο τίτλο.

Από την άλλη, δεν δείχνει ως μια επιφανειακή προσπάθεια που θα έκανε κανείς αν δεν είχε ένα συγκεκριμένο στόχο. Όπως λέμε, “αν δεν σκοπεύει να την κάνει κανονικό παιχνίδι”.

Έτσι, αυτό που βλέπουμε στο βίντεο είναι είτε κάποιος τίτλος που ξεκίνησε να αναπτύσσει δοκιμαστικά η Ninja Theory, και στην πορεία ακυρώθηκε, είτε κάτι που όντως θα δούμε αν και ίσως αρκετά διαφορετικό. Και ίσως με άλλο όνομα.

Πάντως, για την ώρα, αυτό είναι το The Beggar’s Opera:

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.