Έρχεται συλλογή Phoenix Wright HD στο 3DS

Προσπαθούν να μας δουλέψουν, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν να λυπόμαστε για τα κορόιδα που όντως θα καταφέρουν να δουλέψουν. Και είναι πολλά. Κάντε “Μπεεεεε”!

Phoenix-Wright-Ace-Attorney-DP.jpg.jpg

Έχουμε και λέμε… Μόλις χθες ωρυόμουν σχετικά με το θέμα των αναλύσεων και του πως σχόλια-βλακείες των developers του στυλ “εντάξει, δεν είναι και μεγάλη διαφορά η πτώση από τα 1080p στα 960p” είναι, ουσιαστικά… εμ… σχόλια-βλακείες. Αυτό.

Σήμερα μαθαίνουμε πως η Capcom θα κυκλοφορήσει συλλογή με “αναβαθμισμένη” έκδοση των τριών περιπετειών του Phoenix Wright, Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney: Justice for All και Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials and Tribulations. Που το πρόβλημα; Στο όνομα.

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy HD

Προσέξατε το “HD”; Ε; Ε; Τώρα που σας το είπα; Το προσέξ…


OBJECTION!!!


Βρε πουρναρογλύφτες, που φάγατε κατά λάθος πειραγμένα μανιτάρια και βάρεσε μπιέλες το νιονιό σας, ΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ έχει το 3DS της Nintendo; Ας το γράψουμε σε αυτόνομη γραμμούλα για να κάνει μπαμ:

800×240

Μπαμ; Και αυτή η ανάλυση αν ΔΕΝ παίζεις σε 3D mode έναν τίτλο. Στο 3D mode διαιρείται και γίνεται… Τζουμ-ταρατατζούμ:

400×240

ΠΟΣΑ pixels μας κάνει αυτή η απλή μαθηματική πράξη; Έλα πάμεεε:

400 x 240 = 80.000

ΠΟΣΑ pixels έχει η “full HD” ανάλυση των οθονών και τηλεοράσεων μας;

1920 x 1080 = 2.073.600

Άρα, ΤΙ διαφορά έχει η ανάλυση “αυτού του πράματος” που πάτε να πουλήσετε με τη στάμπα “HD” σε σχέση με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανάλυση HD;

2.073.600 / 80.000 = 25.92

Να το στρογγυλέψουμε στις ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ για να είμαστε σένιοι; Ορίστε, το στρογγυλέψαμε.

Εύγε Capcom. Εύγε. Μήπως το “HD” στη συγκεκριμένη περίπτωση σημαίνει “Humongous Disaster”; Μήπως;

Κατόπιν αυτών, αρνούμαι πεισματικά να παράσχω περισσότερες πληροφορίες για αυτό το απόβλητο του gaming, μέχρι να αλλάξει, τουλάχιστον, το όνομα του.

Case closed.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.