Και μιλώντας για Sniper Elite 3…

διάβασε και αυτή την ειδησούλα για να γελάσει το χειλάκι σου!

Εμείς σίγουρα γελάμε, δεν ξέρουμε όμως πόσο θα διασκεδάσουν οι κάτοχοι Xbox One, όταν αγοράσουν το Sniper Elite 3 και πάνω επιτέλους που λένε ότι θα παίξουν, διαπιστώσουν ότι χρειάζεται αναγκαστικό “1st day patch” μεγέθους 10GB!! Ω, ναι, ούτε 1, ούτε 2, 10 ολόκληρα giga και μιλάμε για “patch”. Φυσικά η ξεφτίλα ανήκει ολοκληρωτικά στους developers, που είχαν το θράσος να βαφτίζουν το τερατώδες patch ως εξυπηρέτηση που προσέφεραν, και καλά, στους gamers, γιατί με το συγκεκριμένο μπάλωμα μειώνεται κατά 2GB ο χώρος που καταλαμβάνει το παιχνίδι στο δίσκο της κονσόλας. Επίσης κάπως πήγαν να ρίξουν το φταίξιμο και στη Microsoft, ότι τάχατες αυτή τους ανάγκασε να συμμορφωθούν με το μοντέλο downloading του Xbox Live. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Το γεγονός ότι ανάλογα patches θα κυκλοφορήσουν και για τις υπόλοιπες εκδόσεις του game, αλλά σε πολύ μικρότερο μέγεθος, σημαίνει ότι στο Xbox One τα βρήκαν μπαστούνια για να κάνουν optimization, ώστε το παιχνίδι να τρέξει σε ανάλυση 1080p (έτσι λένε, δεν ξέρω αν είναι και πάλι η ίδια ιστορία με το upscaling). Θέλεις κι άλλο γέλιο; Όσοι έσπευσαν να προπαραγγείλουν το game θα φάνε το αγγουράκι, καθώς η δεύτερη φουρνιά ανιγράφων θα είναι ενημερωμένη και δε θα χρειάζεται patch.

Galacticus's thoughts

Κι αν έχεις καλή σύνδεση ADSL/VDSL έχει καλώς. Αλλιώς, μέχρι να παίξεις, ζήσε Μάη μου… Πού οι παλιές εποχές που κάρφωνες το cart και έπαιζες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.