Οι 10 καλύτερες φωτογραφικές μηχανές mirrorless

Οι καλύτερες κάμερες της αγοράς ανάλογα με το κόστος, την ποιότητα, τον εξοπλισμό, αλλά και το κοινό όπου απευθύνονται

girl-camera
H κατηγορία των φωτογραφικών μηχανών mirrorless ή “compact system cameras”, όπως αναφέρονται, έχει το πλεονέκτημα ότι συνταιριάζει την πρακτικότητα του μικρού μεγέθους μιας compact φωτογραφικής μηχανής, με την ευελιξία των εναλλάξιμων φακών μιας πιο ογκώδους DSLR. Η υβριδική αυτή κατηγορία μηχανών, έχει διαμορφώσει μια δική της αγορά και με την πληθώρα των προτάσεων που υπάρχουν πλέον, μπορεί να καλύψει ένα ευρύτατο φάσμα ατόμων, από ερασιτέχνες που θέλουν προσιτό κόστος και εύκολη λειτουργία, μέχρι και επαγγελματίες που θέλουν μια δεύτερη κάμερα, αξιόπιστη, στιβαρή και αποτελεσματική.
Για τους σοβαρούς χομπίστες και τους επαγγελματίες υπάρχει ακόμη και μηχανή με αισθητήρα full frame, κάτι που σημαίνει ότι η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και το 2014 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να επιλέξει κανείς μια μηχανή mirrorless! Ας δούμε όμως ειδικότερα, ποια είναι τα καλύτερα μοντέλα, σύμφωνα με το έγκυρο portal ηλεκτρονικών gadgets, Pocket-lint.

Page 1 of 912345...Last »
Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.