240.000 εφαρμογές του Android στο BlackBerry χάρη στην Amazon

Amazon και BlackBerry τα βρήκαν και τα συμφώνησαν ώστε το κατάστημα λογισμικού (όπως λέμε “apps”) της πρώτης να κάνει την εμφάνισή του στις συσκευές της δεύτερης.

BlackBerry 10

Το Amazon Appstore μπορεί να μην έχει την έκταση των καταστημάτων λογισμικού της ίδιας της Google και της Apple, αλλά όπως και να το κάνουμε, 240.000 εφαρμογές δεν είναι και λίγες! Και μάλλον τα BlackBerry τις χρειάζονταν.

Η κίνηση σίγουρα θα βοηθήσει την BlackBerry, που υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό στο τομέα του “περιεχομένου”, αφού αν και το BlackBerry 10 δήλωνε συμβατό με τις εφαρμογές για Android, η εγκατάσταση τους σε αυτό ήταν ολίγον τι ταλαιπωρία και έπρεπε να γίνει χειροκίνητα. Η ύπαρξη ενός e-καταστήματος, μέσα από το οποίο να μπορεί να γίνει εγκατάσταση τους με το άγγιγμα ενός πλήκτρου, μάλλον είναι αρκετά πιο απλή και σίγουρα καλοδεχούμενη.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.