Κάνε το iPhone σου… PSP Go με το Junglecat της Razer

Το νέο αξεσουάρ της Razer για το iPhone σου είναι ταυτόχρονα μια ανθεκτική θήκη αλλά και ένα πλήρες joypad για τέλειο gaming on the go!

razer_junglecat_001.jpg

Ακούει στο όνομα Junglecat και είναι πρώτα από όλα ένα joypad και έπειτα μια θήκη για το iPhone σου. Αν, τουλάχιστον, το iPhone σου είναι το 5 ή το 5s.

Το άριστο αυτό γκαντζετίδι δεν “κουμπώνει” απλά, “τυλίγεται” γύρω από το iPhone σου, ώστε να αφήνει όλες τις θύρες και τα πλήκτρα του ελεύθερα. Έτσι, μπορείς να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς όπως έκανες μέχρι σήμερα. Όταν, όμως, θέλεις να παίξεις…

Κλακ, τραβάς την “πλάτη” του προς την μια πλευρά και μπροστά σου “απλώνεται” ένα (σχετικά) πλήρες joypad που σου παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια χειρισμού στα παιχνίδια σου.

Η Razer, λοιπόν, προτίμησε σοφά την προσέγγιση μιας “slider” λύσης, ώστε να παραμένει πάντα σχετικά compact και άμεσα προσβάσιμη μα, ταυτόχρονα, το ίδιο… “ντηζαϊνάτη” με την ίδια την συσκευή σου.

Παρεούλα με αυτήν θα παίρνεις και μια εφαρμογή για iOS που θα σου επιτρέπει να ορίζεις διαφορετικά προφίλ χειρισμού (μέχρι 20), που θα μπορείς να αντιστοιχείς σε διαφορετικά παιχνίδια.

Μοναδικό μειονέκτημα, πως για να το αποκτήσεις θα πρέπει να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη, αφού κοστίζει $99.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.