Επιβεβαιώθηκε το split-screen mode του iOS 8;

Ο Όγδοος Υιός της Apple θα διαθέτει δυνατότητα να-χωρίζεις-την-οθόνη-στα-δυο, όπως εντόπισαν τζιμάνια στον κώδικα της beta έκδοσης του. Χαρείτε, χωριανοί!

iphone_5c_colors_startrek_spoof

Ο ντηβελοπεράς Steven Troughton-Smith εντόπισε κρυμμένο στα τρίσβαθα της beta έκδοσης του iOS 8 κώδικα που επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση δύο διαφορετικών εφαρμογών. Χωρίζοντας την οθόνη στα δυο.

Ξέρετε, όπως έκανε η Samsung.

Από ότι φαίνεται, η Apple δεν θα αφήσει τις άλλες εταιρείες να πρωτοπορούν, και πάρα το… κλάμα που έχει ρίξει μέχρι σήμερα (μαζί με μηνύσεις) για το ότι “οι άλλες εταιρίες αντιγράφουν τις δικές της καινοτομίες”, εδώ δεν φαίνεται να έχει το παραμικρό πρόβλημα να αντιγράψει την προσέγγιση αρχικά της Samsung και, τώρα πια, και της Microsoft, που επιτρέπει τον διχασμό της οθόνης του tablet σε δύο κάθετα τμήματα, ώστε να μπορείς να εργασθείς παράλληλα σε δύο εφαρμογές.

Έτσι, αγαπητέ φανατικέ κάτοχε του iPad, θα μπορείς και εσύ να τρέχεις ταυτόχρονα το ξυπνητήρι σου και ένα “εξελιγμένο” πρόγραμμα σχεδίασης παράλληλα, δημιουργώντας αριστουργήματα όπως αυτό που έφτιαξα ειδικά για τις ανάγκες αυτού του άρθρου και μπορείς να θαυμάσεις στο backround. Τέχνη.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.