Γιατί τα wearables, γιατί;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • spiros

  Το τελευταιο μηνα, πετας βιντεακια χωρις τον παραμικρο σχολιασμο.Αποθαρυντικο στο να πατησω play, σε σημειο μαλιστα να μη παιρνει καν hit το tab που τα φιλοξενει,μιας και ξερω οτι μεσα θα εχεις ενα βιντεακι που 9/10 δε ξερω καν περι τινος προκειται.
  Γραψε 5 αραδες και προϊδέασέ μας,ακομα και το βιντεο να μη δουμε,θα διαβασουμε εστω το (παντα απολαυστικο) σχολιο σου.

 • ducklord

  Θεώρησα πως δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει πάντα κάποιο δικό μου σχόλιο – ή, γενικότερα, “του συντάκτη”, για να μην “αρχίζει αυτός να κατευθύνει τη συζήτηση”. Επιπλέον, σε συζήτηση με το Λάμπρο είχαμε καταλήξει στην προσέγγιση “keep it simple, stupid”, αφού συνήθως “το video μιλάει από μόνο του”. Και αν ο συντάκτης δεν θέλει “να εκφέρει άποψη” μα απλά να παραθέσει ένα video για να το δουν και σχολιάσουν οι υπόλοιποι… Τότε, τι; Σιχαίνομαι τη βλακεία που κάνουν Polygon-Kotaku και λοιπή παρέα, όπου στο ίδιο το post σου περιγράφουν τι βλέπεις στο video – τότε, χεσ’το video ρε φίλε και πες τα μας εσύ αφου τα λες καλύτερα!

  Έχεις δίκιο, όμως, για το ότι σε ορισμένες περιπτώσεις – όπως ααακριβώς αυτή εδώ – αν δεν γράψουμε κάτι, δεν βγαίνει και νόημα για το “τι είναι το video” πριν κάνει ο άλλος κλικ.

  Έχω ήδη προγραμματίσει άρθρα “να ανέβουν” για σήμερα, και δεν θα προλάβω τώρα να τα αλλάξω όπου “την έχω ξανακάνει”. Υπόσχομαι πως από αύριο θα αρχίσω να προσθέτω κάποια… αναγνωριστικά-μα-ουδέτερα πιο περιγραφικά σχολιάκια. Στα περισσότερα. Όταν το θυμάμαι. Και ο Τοξότης βρίσκεται στον Λέοντα ή ο Κριός στη Στάνη (δεν ξέρω από δάυτα).