Έρχεται έξυπνο ρολόι – οθόνη E Ink;

Προσέξτε πώς στον τίτλο μας δεν λέμε “ΜΕ οθόνη”, αφού… το ίδιο το smart watch EINAI, κατά την E Ink, “η οθόνη”!

e-ink_002.jpg

Και ναι, με το παραπάνω εννοούμε πώς ΟΛΗ είναι επιφάνεια της συσκευής είναι μία οθόνη E-Ink, που καλύπτει όλη την περιφέρεια του καρπού.

Η μεγαλύτερη έκταση θα επέτρεπε σε μια τέτοια συσκευή να παρουσιάζει πολύ περισσότερες πληροφορίες ταυτόχρονα, αλλά και, για τους πιο… μοδάτους της παρέας, την προβολή σχεδίων ώστε ο καθένας να μπορεί να προσαρμόσει απόλυτα την εμφάνισή της βάσει των προτιμήσεων του.

Μοναδικό μειονέκτημα, το συνηθισμένο από τις οθόνες με την τεχνολογία της E Ink: η… εμμονή στην μονοχρωμία, αφού ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τις… παιδικές ασθένειες που θα της επιτρέψουν να λειτουργεί απροβλημάτιστα παρουσιάζοντας… ουράνια τόξα!

Σημειώνεται πως η εταιρεία υποστηρίζει πως μια άλλη εταιρεία έχει ήδη χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της για να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο συσκευής σαν το παραπάνω, αλλά αρνήθηκε να την κατονομάσει.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.