Κατέβασες τον 64bit Chrome;

Αν δεν χρησιμοποιείς την καινούργια “εξηντατετράμπιτη” έκδοση του Google Chrome δεν έχεις την παραμικρή δικαιολογία!

Google_Chrome_Logo.jpg

Και αυτό διότι υπολογιστές και λειτουργικά συστήματα εδώ και σχεδόν δέκα χρονάκια υποστηρίζουν την αρχιτεκτονική 64 bit. Λίγο απίθανο να δειαφέρει ειδικά ο δικός σου υπολογιστής. Οπότε, ναι, μπορείς να την τρέξεις.

Γιατί να θέλεις να το κάνεις αυτό;

Πέρα από ένα σκέτο “γιατί είναι καλύτερη”, όπως ανέφερε και ο software engineer του Chrome, Will Harris, με αυτήν θα δεις μέχρι και 25% ταχύτερη απεικόνιση γραφικών και περιεχόμενου multimedia, καθώς και λιγότερα crashes.

Σημειώνεται πως προφανώς μιλάμε για την έκδοση για Windows 7 και Windows 8, αφού όσον αφορά στο Linux, εκεί υπάρχει 64 bit έκδοση εδώ και αρκετό καιρό. Στο OS X, αναμένεται.

note

Παρένθεση: θα την βρεις εδώ. Ναι, δεν είναι η κανονική, “γυαλιστερή” έκδοση, άλλα αυτή που χρησιμοποιεί προχωρημένο κώδικα και απευθύνεται κυρίως σε developers. Μην ανησυχείς, λειτουργεί μια χαρά. … Συνήθως… :-)

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.