Ανανέωση και για τη Siri

Αναμενόμενη αναβάθμιση από πλευράς Apple για την Siri, που δεν θα μπορούσε να αφήσει το Google Now να το παίζει “ο πάντα διαθέσιμος βοηθός μας”!

apple_wwdc_2014_Siri_001.jpg

Η Siri τώρα πια θα είναι “always on”, περιμένοντας να πεις το ονοματάκι της για να πεταχτεί να σε βοηθήσει, να σου παράσχει πληροφορίες, να… αποτύχει δραματικά να καταλάβει τι της ζήτησες για ακόμη μια φορά. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ακουμπήσεις εικονίδιο για να ενεργοποιηθεί, αλλά θα αρκεί να πεις το όνομά της – την εντολή εκκίνησης της.

Ναι, όπως συνέβαινε στο Moto-X – και σύντομα θα δούμε από τη Google για το Android σε όλες τις άλλες συσκευές.

Επιπλέον, τώρα πια ενσωματώνει τις ικανότητες μουσικής αναγνώρισης του Shazam, και έτσι θα μπορεί να καταλάβει ποιο τραγούδι παίζει στο παρασκήνιο για να μπορείς να το βρεις και κατεβάσεις μετά παράνομα μέσω torrent.

Ody's thoughts

Ναι, αστειεύομαι, αλλά πάω στοίχημα πως πολλοί το κάνουν αυτό πολύ-πολύ συχνά!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.