Αναβαθμισμένο Notification Center

Το νέο Notification Center σε βγάζει από τη θέση του παθητικού θεατή και σου επιτρέπει να δράσεις στις εισερχόμενες ειδοποιήσεις σου.

apple_wwdc_2014_iOS8_004.jpg

Συχνά-πυκνά οι μικρές αλλαγές είναι και αυτές που αποδεικνύονται οι πιο σημαντικές, αυτές που “νιώθουμε” καθημερινά και επηρεάζουν περισσότερο το πως χρησιμοποιούμε μια συσκευή. Τέτοιες είναι οι αναβαθμίσεις που η Apple έκανε στο Notification Center, αφού μπορεί αρχικά να μην φαίνονται πολύ σημαντικές, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως σου λύνουν τα χέρια.

Επιτέλους, όλες οι εφαρμογές μπορούν να τοποθετούν ειδοποιήσεις σε αυτό, και έτσι δεν χρειάζεται να τις τρέχεις και να πηγαίνεις από τη μια στην άλλη για να δεις “τι γίνεται”. Ακόμη πιο βολικό, όμως, είναι πως τώρα πια μπορείς να αλληλεπιδράς με αυτές απευθείας από το Notification Center.

Ξέρεις, όπως στο Android.

Έτσι, μπορείς για παράδειγμά να δεις εκεί ένα εισερχόμενο μήνυμα από μια επαφή σου και επιλέγοντας το να απαντήσεις κατευθείαν δίχως να χρειαστεί να μεταβείς στην εφαρμογή μέσω της οποίας “σου ήρθε”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.