Όταν ο Rutger είδε το μέλλον

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • skylik8

  Rutger, κολητέ όντως αξεπέραστη η ταινιάρα. Κάνατε “ζημιά” σε πολύ κόσμο

 • ducklord

  Και με πόση ειλικρίνεια παραδέχεται ότι πριν από τόσα χρόνια “είχε δει το μέλλον” αλλά δεν ήταν τόσο “ευφυής” ή “γνώστης” για να μπορέσει να το αναγνωρίσει.

  Αυτό που με κάνει και λυπάμαι είναι πως βλέπεις ορατή την πίκρα ενός ανθρώπου που γνωρίζει πολύ καλά ότι η καλύτερη στιγμή της καριέρας του ήρθε νωρίς, πέρασε, και δεν θα μπορέσει ποτέ να ξαναφτάσει τόσο ψηλά.

  Δεν πειράζει, εμένα μου άρεσε και ο “τυφλός σαμουράι”!

  Αγαπώ Rutger… :-D

  (…Άλλα οφείλω να παραδεχτώ – και να προειδοποιήσω – ότι ο τελευταίος “Δράκουλας” του Dario Argento, όπου παίζει και αυτός, απλά δεν βλέπεται!)

 • skylik8

  Σε κάθε άνθρωπο άραγε δεν συμβαίνει αυτό; Να ζει κάτι ώραιο κι απλά να μην το καταλαβαίνει; Και πόσο σύντομη είναι η ζωή και άλλα υπαρξιακά. Από την πλευρά μου διέκρινα μια συγκίνηση. Ωραίος κι ο αμερικάνος Ζατόϊτσι, κι ο γερμανος(;) joker, σε ασπρόμαυρο παρακαλώ και ο psyco , κι ο επίσκοπος στο sin city, ο ιππότης με το γεράκι(θα το ξέχναγα). ..[ ]

  Αρτζέντο; Dacula? Ομολογώ πως το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό με τον τίτλο dracula είναι μια rock οπερα των PFM. Πατάτα ουτε καν;

 • stregas

  Πάντως, όπως είπε και ο Ρούτγκερ, η ταινία όταν γυρίστηκε ήταν τριάντα χρόνια μπροστά!