Νέες πληροφορίες για το Jurassic World

Μάλλον δεν θα περίμενες τέτοιο σενάριο για την εδώ και χρόνια πολυαναμενόμενη συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας Jurassic Park.

jurassic_world_-_Google_Search001.jpg

Έγκυρες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στα ίντερνετ από τον ξάδερφό του θείου του μπατζανάκη του γνωστού του φίλου του κουνιάδου του Μπάμπη (λέγε-με-JoBlo) θέλουν την καινούργια συνέχεια και, στην πράξη, reboot του κλασικού Jurassic Park να πρωτοτυπεί με το σενάριο του.

Αντίθετα με την πρώτη ταινία και τα δύο sequels που ακολούθησαν, το σενάριο του Jurassic World φαίνεται πως δεν θα περιορίζεται σε δεινόσαυρους, στην αναβίωση τους στην σημερινή εποχή με βάση το DNA τους, αλλά σε… μεταλλαγμένα τέρατα! Ω, ναι, και όμως!

Από ότι φαίνεται, η ταινία θα βασίζεται εν μέρη και σε ένα σενάριο που είχε διαρρεύσει και στο ίντερνετ, το οποίο ήθελε επιστήμονες όχι μόνο να προσπαθούν να αναστήσουν τους δεινόσαυρους στην σύγχρονη εποχή, αλλά και να δημιουργήσουν νέα, παρόμοια με αυτούς υβρίδια, συνδυάζοντας το DNA τους με αυτό άλλων ζώων.

Αν, όντως, αυτό θα είναι το σενάριο, λέγεται πως η ταινία θα έχει και έναν “μεγάλο κακό” που θα είναι συνδυασμός τυραννόσαυρου, φιδιού, σουπιάς… Γενικά, ένα απροσδιόριστο μπλέξιμο!

Και για να γίνει και εντελώς πανηγύρι η ταινία, θα δανείζεται και το κεντρικό στοιχείο του σεναρίου των… Pokemon (!!!), με τον πρωταγωνιστή Chris Pratt να εκπαιδεύει καλά δεινοσαυράκια για να πολεμήσουν τα κακά δεινοσαυράκια!

Ody's thoughts

Τώρα, να πω ότι μου ακούγεται κάλο, θα πω ψέματά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.