Λογότυπο και τιτλάκι για το νέο Batman VS Superman

Νιώθετε μια τεραστία αγωνία για το ποιος θα είναι ο υπότιτλος της επόμενης περιπέτειας του Batman, ή του Superman, ή και των δυο; Και ποιο θα είναι το λογότυπο της;

Επιτέλους, όλες μας οι απορίες βρίσκουν απάντηση και μπορούμε πια να πεθάνουμε ευτυχισμένοι. Δόθηκε νόημα στο αβέβαιο παρόν μας, και στόχος για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την μίζερη ύπαρξη μας.

Κυκλοφόρησε online το νέο λογότυπο της επόμενής ταινίας με υπερήρωες της DC Comics, του Batman v Superman (όχι “vs”, “v”), και είναι αυτό:

batman_v_superman_dawn_of_justice_001.jpg

Και πακετάκι με αυτό, έτσι για να μην μπορούμε να διαχειριστούμε τα κύματα χαράς που διατρέχουν το κορμί μας, έγινε γνωστός και ο υπότιτλος της. Τρεις μεγαλειώδεις λέξεις με πολύ βαθύ νόημα.

Quote:

Dawn of Justice

Ody's thoughts

Και επειδή μετά από τα παραπάνω νιώθω εξουθενωμένος, διότι έχω, πια, και μια κάποια άλφα ηλικία, σας εγκαταλείπω να πάω να πιω ένα τσαγάκι. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια δικαιολογία για να φορέσω τη στολή και να βγω στη γύρα. Αϊμ’μπάταμαν!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.