Τι θα γίνει ρε παιδιά με το Blade Runner;

Θα το γυρίσετε ποτέ; Θα παίζει τελικά ο Ford;
harisson-ford-old-fart
Για χιλιοστή φορά ξαναέρχεται στην επιφάνεια το τεράστιο ερώτημα, αν θα παίξει τελικά ο Harrison Ford στο reboot του Blade Runner. Το ερώτημα καλύτερα θα ήταν: θα φτιαχτεί επιτέλους αυτή η ταινία; Θα είναι reboot ή sequel; Γιατί από το 2012 μας πιλατεύουν και τίποτε δε βλέπουμε. Υποτίθεται ότι η παραγωγός εταιρεία έχει κάνει νέα κρούση στον διάσημο πρωταγωνιστή για να υποδυθεί εκ νέου το ρόλο του Rick Deckard, της θρυλικής ταινίας του 1982. Κι εδώ αρχίζουν τα προβλήματα:

  • Από το 1982 μέχρι σήμερα έχουν μεσολαβήσει 32 χρόνια. Και ο Harrison Ford δε γίνεται νεώτερος. Θυμάστε πως ήταν στο Indy 4.
  • Ο Riddley Scott μπορεί να είναι κορυφαίος σκηνοθέτης, αλλά αν κρίνουμε από το σενάριο του Prometheus, μπορεί το μυαλό του να έχει γίνει σπαγγέτι.
  • Στη συγγραφή του σεναρίου συμμετέχει ο Michael Green. Ξέρετε ποιο σενάριο έγραψε ο εν λόγω κύριος; Το Green Lantern. Αρχίστε να τραβάτε τα μαλλιά σας.
  • Αν και δεν πιστεύω στις συμπτώσεις και τις μεταφυσικές επιρροές, το τελευταίο reboot ταινίας που βασίστηκε σε βιβλίο του Philip K. Dick ήταν το Total Recall. Κι όλοι ξέρουμε πόσο χάλια ήταν.

Μακάρι να διαψευσθώ…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.