Ταινία James Bond με σενάριο Snowden

H Sony απέκτησε τα δικαιώματα κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου του Glenn Greenwald

Έχουμε και λέμε λοιπόν: η Sony Picture Entertainment, πήρε τα δικαιώματα για να προσαρμόσει σε κινηματογραιφκό σενάριο το βιβλίο του Glenn Greenwald “No Place to Hide: Edward Snowden, the NSA and the U. S. Surveillance State,”, το οποίο βασίζεται στα ντοκουμέντα που έφερε στο φως ο Edward Snowden, γύρω από τις μυστικές και απόρρητες υποκλοπές της CIA, της NSA, του FBI, αλλά και ολόκληρου του μηχανισμού των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, σε συνεργασία με ομολόγους τους σε κυβερνήσεις άλλων χωρών.

Η παραγωγή της ταινίας ανατέθηκε στους Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, γνωστούς από τις ταινίες του φλεγματικού βρετανού πράκτορα 007. Εδώ και καιρό οι παραγωγοί του Χόλιγουντ πολιορκούσαν τον συγγραφέα, αλλά και τον ίδιο τον Snowden, με σκοπό της μεταφοράς της ιστορίας του στη μεγάλη οθόνη και όωπς φαίνεται… ο καιρός γαρ εγγύς!

Galacticus's thoughts

Εκεί που λες ότι μπουχτίσαμε με ταινίες κατασκοπείας με ισχυρές δόσεις μαρτίνι κουνημένου-ουχί-ανακατεμένου, έρχεται πάλι η Sony. Βρε δε θέλουμε άλλο! Εκεί αυτοί. Κάτσε όμως, επειδή υπάρχει και φιλοθεάμoν κοινό εκεί έξω που έχει διαφορετική άποψη, ας μην το στεναχωρήσω.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.