Πεζοναύτες εναντίον Τεράτων

Ιδού η θεματολογία του Monsters 2: Dark Continent
monsters2Θυμάσαι το Monsters; Την καλογυρισμένη ταινιούλα, η οποία ήταν περισσότερο ένα καμουφλαρισμένο ρομάντζο, πασπαλισμένο με άχνη sci-fi, γαρνιρισμένη με κομματάκια horror; Ιδού το trailer της συνέχειας της. Monsters 2: Dark Continent, με σκηνικό την έρημο του αραβικού κόσμου, μέσα από το πρίσμα των αμερικανών πεζοναυτών. Πιστός στην τακτική του, ο σκηνοθέτης κι εδώ πάει να μας μπερδέψει: ενώ το μεγαλύτερο μέρος του trailer θυμίζει Full Metal Jacket, ξαφνικά θυμόμαστε ότι πρέπει να δείξουμε λίγο και τα εξωγήινα τέρατα που μοιάζουν με την διαστημοκατσαρίδα του Men in Black, πετάγονται από την άμμο σαν τα διαστημοσουλήκια του Dune και το όλο σκηνικό είναι deja bu από Transformers. Μπερδεύτηκες; Εγώ να δεις!

note

Η ταινιούλα γυρίστηκε σε περιοχές της Ιορδανίας και του Detroit κάτω από τη σκηνοθετική επίβλεψη του Tom Green. Ο Gareth Edwards που σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία, παρέδωσε σκυτάλη για να γυρίσει το Godzilla, αλλά παραμένει στην παραγωγή. Η πρεμιέρα τοποθετείται στις 25 Σεπτέμβρη για Αγγλία και Αμερική. Αν, πότε και ποιος θα τη φέρει κατά τα μέρη μας, θα σε γελάσω…


Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.