Επαναστατική μέθοδος φόρτισης εμφυτευμάτων

Ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ ανέπτυξαν μια καινούργια μέθοδο φόρτισης εμφυτευμάτων που βρίσκονται βαθιά στο εσωτερικό του σώματος.

Μέχρι τώρα, το βάθος στο οποίο μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εμφυτεύματα στο ανθρώπινο σώμα περιοριζόταν από τις λύσεις φόρτισης που υπήρχαν για αυτά. Τώρα, ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ ανέπτυξαν μια νέα μέθοδο φόρτισης τους, που καταφέρνει να ξεπερνά τα προβλήματα των μέχρι τώρα λύσεων.

female-cyborg

Το όνομά της είναι mid-field wireless transfer, και επιτρέπει την εμφύτευση συσκευών όπως για παράδειγμα ενός βηματοδότη μικρότερου σε μέγεθος από έναν κόκκο ρυζιού, ο οποίος θα μπορεί να φορτίζεται από μια πηγή σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας.

Αν και οι δοκιμές σε ανθρώπους αναμένεται πως θα ξεκινήσουν στο κοντινό μέλλον, μάλλον έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας μέχρι να δούμε τις πρώτες πρακτικές εφαρμογές αυτής της τεχνολογίας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.