Σας λειτουργούν όλα “όπως θα έπρεπε” στο νέο unregistered;

Θεωρητικά, σήμερα έχουμε, πια, επιλύσει τα περισσότερα μεγάααλα προβλήματα του site, και (ίσως) μας έχουν μείνει κανα-δυο μικρούτσικα. Αυτά, και… ό,τι μας πείτε εσείς!

Έχετε, λοιπόν, συναντήσει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του; Αν ναι, θα βοηθούσε αν μας λέγατε τι, καθώς και σε τι σύστημα και σε ποιον browser.

Ομοίως, αν έχετε κάποιες παρατηρήσεις για τις αλλαγές που κάναμε, ή προτάσεις για περαιτέρω τροποποιήσεις… Το συζητάμε!

Ody's thoughts

Κατά τα άλλα, προσωπικά έχω στη “fix list” το χρώμα των links στο Disqus “όταν είναι ανοιχτόχρωμο”, που θέλει ολίγον ψάξιμο από πλευράς μου.

Επιπλέον, “μου κάνει flickering” στην τελευταία έκδοση του Chromium:Canary, αλλά με πολλά plugins και “πειραγμένες” παραμέτρους, ενώ ‘στον απλό Chrome” μου λειτουργεί σωστά. Έτσι, δεν είναι εύκολο να καταλάβω καν αν το πρόβλημα οφείλεται στην έκδοση του browser ή σε ρύθμιση ή σε Plugin ή… ή… ή…

Εδώ έρχεται… εμ… “η βοήθεια του κοινού” – that is you!

Από την άλλη, αν δεν αφήσετε κανένα σχόλιο, μπορώ να υποθέσω με ασφάλεια πως το θεωρείτε άψογο, αψεγάδιαστο, αρτιότατο και άλλες λέξεις “από άλφα”, Και να το αφήσω ως έχει. Να τ’ αφήσω;

Φιλικά
Οδυσσέας Κουράφαλος
aka: ducklord

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.