Η Apple αγόρασε την Beats

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Beats από την Apple για μόλις $3 δισεκατομμύρια. Τσάμπα πράμα!

beats_music_001.jpg

Η Beats φημίζεται για τα ποιοτικά (;!) ακουστικά που κατασκευάζει, για την ιδιαίτερα δημοφιλή (!;;!;!) λύση streaming μουσικής Beats Music και, περισσότερα από αυτά, για την τρομερή προβολή της ως must για κάθε μουσικόφιλο κάτοχο iPhone που δεν θα είχε πρόβλημα να πληρώσει τα διπλάσια ή και τριπλάσια από όσο θα άξιζε ένα αντίστοιχης ποιότητας αλλά διαφορετικής φίρμας ζευγάρι ακουστικών.

Και για το ότι στο τιμόνι της βρίσκεται – η, μάλλον, βρισκόταν μέχρι αυτή την εξαγορά της – ο πασίγνωστος (;!) αστέρας της ραπ μουσικής, Dr. Dre.

Ody's thoughts

Εντάξει, ομολογώ ότι ειδικά σε αυτό το τελευταίο, και τον συγκεκριμένο κύριό τον ξέρουν και οι πέτρες. Τουλάχιστον, οι “πέτρες”… κάτω των 40 ετών.

Δεν υπάρχουν λοιπόν και πολλά να πούμε για την εξαγορά, αφού όλα ήταν ήδη γνωστό εδώ και καιρό, και απλά περνούσε χρόνος μέχρι να ολοκληρωθούν οι όποιες συμφωνίες ανάμεσα στις δύο εταιρείες. “Η Apple αγόρασε την Beats”, “της κόστισε $3 δισεκατομμύρια”, the end.

Ίσως, πάντως, να αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως το κόστος της συνδρομής στην υπηρεσία Beats Music πέφτει από τα $119.88 στα $99.99 το χρόνο με την ευκαιρία της εξαγοράς. Κάτι μας λέει, όμως, πως μάλλον δεν την χρησιμοποιούσες.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.