Έρχονται νέα κινηματογραφικά Stargate

Ronald Emmerich και παρέα ετοιμάζουν νέα κινηματογραφική σειρά ταινιών στο σύμπαν του Stargate.

stargate movie 001

Μετά από πλήθος sequels και τηλεοπτικών σειρών βασισμένων στο σύμπαν που ξεκίνησε από το πρώτο κινηματογραφικό Stargate, ο Ronald Emmerich ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Dean Devlin για να μας δώσει ένα σύγχρονο reboot του.

stargate movie 006Από την άλλη, αφού το σενάριο της νέας (πρώτης) ταινίας από ότι έχει ακουστεί δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με αυτό της κλασσικής, δεν μιλάμε για πραγματικό reboot, με την έννοια της “ανανέωσης όσων ήδη γνωρίζαμε”, αλλά για κάτι εντελώς καινούριο που απλά θα δανείζεται τα μοτίβα του παλιού.

Και, όχι, το πιθανότερο είναι πως δεν θα δώσει την παραμικρή σημασία στην μέχρι τώρα μυθολογία που έχει χτιστεί από τις ταινίες και τις σειρές, και απλά θα “δανειστεί” ό,τι χρειάζεται από αυτές για να δημιουργήσει τη δική του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.