Η Microsoft προσέβαλε τους Άγγλους geeks

Και, μάλιστα, με τη χειρότερη δυνατή βρισιά!klingon_will_not_kill_you_for_food

Και επειδή σίγουρα δεν πηγαίνει καν ο νους σας στο τι έγινε, η… χοντρότατη γκάφα οφείλεται στο ότι έχει “καθιερωθεί” (λέμε τώρα) η 4η Μαΐου να είναι “η ημέρα των οπαδών του Star Wars”.

Info

Λόγω του ότι στη σειρά ταινιών χρησιμοποιείται συχνά ως χαιρετισμός η φράση “May the Force be with you”. Και πως θα το έλεγε αυτό κάποιος που… ψευδίζει στο σίγμα; Ναι, και όμως: “May the Fourth”, και, άρα, τσουπ, να μια εορτή στις 4η Μαΐου!

Η βλακεία που έκανε, λοιπόν, η Microsoft UK ήταν η εξής: έστειλε μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, λέγοντας…

Quote:

Σήμερα θα πρέπει να γιορτάσουν όλοι οι Windows Phone Trekkies

Για όποιον “δεν το έπιασε”, μάλλον είναι απαιτούμενη μια εξήγηση.

Info

Trekkie: ο οπαδός του Star Trek. Όχι του Star Wars.

klingonpink

Και είναι πρόσθετη προσβολή προς όλους τους geeks, όχι (μόνο) διότι “έμπλεξε τους μεν με τους δεν“, δυο ομάδες που, ως γνωστόν, έχουν μια κάποια αντιπαλότητα ανά τα έτη (βλέπε πιθανότατα πιο οικείο στον μέσο Έλλην “Ολυμπιακός Βέρσους Παναθηναϊκός”), αλλά και διότι έδειξε πως “είναι εντελώς δήθεν”. Ούτε οι σεναριογράφοι του Big Bang Theory είναι στην πραγματικότητα geeks, αλλά, τουλάχιστον… το διαβάζουν το μάθημα τους!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.