$500 εκατομμύρια μπορεί να κοστίσει το Destiny!

Σύμφωνα με τον CEO της Activision, Bobby Kotick, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι ΤΟ μεγαλύτερο, στοιχήματα στην ιστορία του gaming.Destiny-Bungie-018

Θεωρητικά, αφού αναφέραμε το τρελό κόστος του Destiny, στα $500 εκατομμύρια, στον τίτλο μας, τώρα θα μπορούσα να περιοριστώ στο να ανεβάσω μια γκαλερί με εικόνες και να τελειώνουμε. Θα δείξω εγκράτεια, όμως, και θα επιμείνω στην είδηση.

Όπως ανέφερε λοιπόν ο CEO της Activision, Bobby Kotick, ναι μεν το Destiny δεν έχει φτάσει ακόμη το κόστος των $500 εκατομμυρίων, άλλα όπου να’ ναι όχι μόνο θα το φτάσει αλλά εκτιμάται και πως θα το ξεπεράσει! Ακριβώς για αυτό αποτελεί, σύμφωνα με τον ίδιο, και ένα πάρα πολύ μεγάλο αλλά και ριψοκίνδυνο στοίχημα από πλευράς της Activision, ένα στοίχημα που δύσκολα θα έπαιρνε κανείς, αν δεν επρόκειτο για έναν δικό του τίτλο.

Destiny-Bungie-010

Σύμφωνα με αναλυτές το κόστος θα ανεβάσει τον πήχη και θα αποτελέσει το νέο ρεκόρ κόστους για την κατασκευή ενός και μόνο παιχνιδιού, ενώ σύμφωνα με το Reuters, Bungie και Activision θα πρέπει να πουλήσουν 15 με 16 εκατομμύρια “κομμάτια” απλά και μόνο για να… “βγάλουν τα σπασμένα”.

Το τωρινό ρεκόρ κόστους κατέχει ως γνωστόν το Grand Theft Auto 5, στα $250 εκατομμύρια, το οποίο όμως είχε και το όνομα και την προϊστορία, καταφέρνοντας να πουλήσει 32,5 εκατομμύρια “κομμάτια”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.