2015 το επόμενο Need for Speed

Τι, νομίζατε πως ήταν και αυτό ένα franchise με ετήσιες κυκλοφορίες; Εμ… Εντάξει, ήταν. Δεν είναι πια. Ραντεβού “του χρόνου”!need for speed movie 003

Quote:

Είμαστε ήδη χωμένοι βαθιά στην ανάπτυξη του επόμενου παιχνιδιού μας και θέλουμε να σας υποσχεθούμε αυτό: θα σας ακούσουμε. Θα σας δώσουμε το παιχνίδι που ζητούσατε. Θα είναι το παιχνίδι που σας αξίζει, αλλά για να το καταφέρουμε θα χρειαστούμε κάποιον χρόνο.

Πήραμε την απόφαση να μην διαθέσουμε ένα Need for Speed μέσα στο 2014, έτσι ώστε να μπορούμε να εργαστούμε με στόχο ένα πολύ πρωτοποριακών Need for Speed για το 2015. Μια εμπειρία χτισμένη σε μια υποδομή που ξέρουμε ότι θα θέλετε να δείτε.

Θέλουμε τα σχόλια σας για το μελλοντικό gameplay και τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε πως είστε παθιασμένοι. Θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε, πάντα διαβεβαιώνοντας να συνεχίσουμε να σεβόμαστε τα αυτοκίνητα και την χαρά που μας φέρνουν.

Αυτά είναι όλα όσα μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας μέχρι τώρα, αλλά να θυμάστε πως είναι μόνο η αρχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι, οπότε ελάτε μαζί μας και μπείτε στην συζήτηση.

Και αυτός, κυρίες, κύριοι και κύρια (what?!) ήταν ο Marcus Nilsson στο επίσημο site του Need for Speed, να ομολογεί πως δεν θα μας δώσουν νέο τίτλο στο φραντσάϊζ με τα τουτού τους καιφέτο.

Σαδεντρέπονται. Με μιας. Σαν φτέρνισμα.

Ody's thoughts

Από την άλλη, ίσως έτσι αξιωθούμε να δούμε επιτέλους ένα Need for Speed που δεν θα είναι απλά “εντάξει μωρέ, καλό’ ναι”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.