Υπό ανάπτυξη το Half-Life 3

Για ΑΚΌΜΗ μια φορά η ανάπτυξη (και… ύπαρξη) του Half-Life 3 επιβεβαιώνεται. Πάλι.

Half-Life_2_Vortex.jpg

Χρόνια μετά την υπόσχεση για ένα (ακόμη) sequel, οι οπαδοί της σειράς δεν έχουμε παραδώσει τα όπλα. Έτσι, με κάθε… υποψία επιβεβαίωσης, μας πιάνουν νευρικοί σπασμοί. Τώρα, ήρθε κάτι κομματάκι κοντινότερο σε μια “επίσημη αποκάλυψη”: μια “εκ των έσω” επιβεβαίωση όσων, και καλά, “ήδη γνωρίζαμε”. Πώς; Τι;

HalfLife3FT

Ο Minh ‘Gooseman’ Le επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς το ότι η Valve “αναπτύσσει το Half-Life 3”, αποφεύγοντας, όμως, να πει κάτι ξεκάθαρα. Ποιος είναι ο κύριος; Α, τίποτα ιδιαίτερο… Ο δημιουργός του Counter-Strike, του δημοφιλέστερου MOD για το κλασσικό Half-Life, που με την πάροδο των ετών μετατράπηκε σε αυτόνομο τίτλο – και μάλιστα έναν από τους πιο προσοδοφόρους για την εταιρεία. Έτσι, η Valve τον προσέλαβε και μέχρι να χωρίσουν και πάλι τους δρόμους τους, “βρισκόταν εντός” για χρόνια. Όλο και κάτι… παραπάνω από εμάς θα είχε δει “εκεί μέσα”. Και, όντως, είδε!

Αφού ανέφερε αστειευόμενος πως “την ώρα που τα λέει αυτά, μια κουκκίδα από στόχαστρο laser αιωρείται στο κούτελο του”, πρόσθεσε:

Quote:

Δεν γνωρίζω αν μπορώ να μιλήσω για αυτό, για να είμαι ειλικρινής… νομίζω, όμως, πως θα το έλεγες πια και κοινή γνώση, πως ο κόσμος γνωρίζει πως “το δουλεύουν”, και έτσι αν ήταν να πω πως, ναι, είδα κάποιες εικόνες, όπως κάποια concept art για αυτό, δεν θα ήταν και τόσο μεγάλη είδηση, για να είμαι ειλικρινής.

Μα… Είναι! Είναι!

Quote:

Υποθέτω θα μπορούσα να πω ότι είδα κάτι που έμοιαζε σαν (να εξελίσσεται) στο σύμπαν του Half-Life. Και εννοώ, δεν θα προκαλούσε έκπληξη σε κανέναν αν έλεγα “ναι, το κάνουν”, εργάζονται σε αυτό, οπότε, “ναι”.

Εμ… “Ναι”;

ΝΑΙ!

Half-Life Sad Combine Trooper

Σημαντικότερο για τον ίδιο, με οποίο το και δηλώνει πολύ εντυπωσιασμένος, το καινούργιο Left 4 Dead – το οποίο επίσης δεν έχει ανακοινωθεί. Όπως είπε, ότι έχει δει από αυτό τον έκανε να αναφωνήσει “Wow, αυτό δείχνει πολύ καλό”.

Και μετά από αυτή την αίσθηση ολοκλήρωσης, σας αφήνω για να κάνω ένα τσιγάρο να το απολαύσω…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.