Υπομονή δυο χρονάκια για το κινηματογραφικό WoW

Όπως εξήγησε ο CEO της Legendary Films, Thomas Tull, “το καλό το πράμα, θέλει τον καιρό του”. Μέσες-άκρες.World_of_Warcraft_-_004.jpg

Ναι, τα γυρίσματα του κινηματογραφικού World of Warcraft ολοκληρώνονται εντός του τρέχοντος μήνα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει και ότι θα το δούμε σχετικά σύντομα. Λόγω της φύσης της, μιλάμε για μια ταινία που χρειάζεται αρκετό post-production, δηλαδή “καλλωπισμό” με πάσης φύσεως μηχανήματα και προγράμματα, με το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδικασίας σίγουρα να είναι αυτό της δημιουργίας τον εφέ της.

World of Warcraft - Mists of PandariaΌπως είπε ο Thomas Tull, σε αυτά θα χρησιμοποιηθούν ακόμη και τεχνολογίες που αυτή τη στιγμή θεωρούνται “μελλοντικές”, που αποτελούν την κορυφή των κορυφών του χώρου των εφέ. Και έτσι, για να παρουσιαστεί ένα σωστό τελικό αποτέλεσμα, χρειάζεται και ένας κάποιος χρόνος. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν θα είναι ακριβώς δύο χρόνια, κάτι λιγότερο, γύρω στους 20 μήνες.

Παράλληλα, δήλωσε πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε μια τυπική φανταστική περιπέτεια, αφού από τη στιγμή που στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Duncan Jones, σίγουρα ο χαρακτηρισμός “τυπική” μοιάζει… ασύμβατος με το project.

Για όσους δεν γνωρίζουν τον κύριο Jones, θυμίζουμε πως έγινε γνωστός μέσα από το πάρα πολύ καλό Moon.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.