Τσάμπα Battlefield 3 – ΑΝ προλάβεις!

Τρέχα να προλάβεις το Battlefield 3 απολύτως τσαμπέ-ολέ, για PC, δωράκι από την Electronic Arts. Τρέχα, δεν θα είναι δωρεάν για πάντα!

Battlefield3.jpg

Αν και το παρουσιάζει ως ένα απλό δώρο που έτυχε να δώσει τώρα, απλή σύμπτωση, μη δίνετε σημασία, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του επόμενου Battlefield, η Electronic Arts δίνει δώρο το παλαιότερο Battlefield 3.

Για να το αποκτήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιείς τη δικτυακή υπηρεσία – κατάστημα – μέθοδο προστασίας – whatever Origin της εταιρείας, και να επισκεφτείς τη σελίδα της προσφοράς πριν από τις 3 Ιουνίου.

Όπως θα δεις εκεί, πρόκειται για το πρόγραμμα “On The House” (μεταφράζεται ως “κερνάει το κατάστημά”), μέσω του οποίου ή εταιρεία δίνει συχνά με απόλυτο μηδενικό κόστος τίτλους της στα μέλη της υπηρεσίας Origin.

Info

Θα το βρεις εδώ

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.