Το Final Fantasy III ήρθε στο Steam

Έλα, ξέρουμε πως θα τρέξεις να το αγοράσεις!

final_fantasy_iii_003.png

Χρειάστηκαν μόνο 14 χρόνια για να έρθει επίσημα στα PC ένα από τα (κατά την μαμά εταιρεία του) “πιο αγαπημένα παιχνίδια της επικής σειράς”. Το Final Fantasy III.

Και επειδή η σειρά δεν δίνει την παραμικρή σημασία στον αριθμό που συνοδεύει το όνομα της σε κάθε τίτλο της, το ότι βρισκόμαστε πια στο Final Fantasy XIII ή whatever, δεν σημαίνει και πως έχουν μεσολαβήσει 10-15 παιχνίδια. Αντίθετα, η Square Enix έχει αρμέξει για τα καλά την σειρά μέχρι σήμερα, μετατρέποντας κάποιους αρχικά αυτόνομους τίτλους της σε… mini-series με “δικά τους” sequels, κυκλοφορώντας επανεκδόσεις επί επανεκδόσεων σε διαφορετικές πλατφόρμες και με διαφορετικά χαρακτηριστικά, και…

Και τώρα, μπορείς να (ξανα)ζήσεις και εσύ το Άρμεγμα: The Next Generation. Και αυτό αφού, όπως είπαμε και στην αρχή, μόλις 14 χρονάκια μετά την αρχική κυκλοφορία του, το Final Fantasy III (που δεν το κόβω και να είναι όντως το τρίτο της σειράς – δεν γνωρίζω, ποτέ δεν με ενδιέφερε) φτάνει και στο PC σου μέσω Steam.

Ζητά μόνο €13 για να γίνει δικό σου.

Ναι, €13 για έναν τίτλο που κυκλοφόρησε πριν από 14 χρόνια, αν και προφανώς η καινούρια έκδοση εμπεριέχει κάποιες βελτιώσεις όσον αφορά στα γραφικά και στον τρόπο χειρισμό της.

Τι λες, τα αξίζει;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.