Το Crysis 3 όπως θα ήθελες να σου τρέχει!

Σε τι ανάλυση, είπαμε, έπαιξες ή θα… ήλπιζες να παίξεις το Crysis; Δες το σε ανάλυση… 8K (αυτό θα πει “μέχρι και δεκαέξι φορές μεγαλύτερη από αυτή του PC σου”) και κλάψε!
Crysis_3_8k008.jpg

Ναι, αυτό που βλέπεις στις εικόνες είναι το Crysis 3, όπως τρέχει σε ανάλυση 8K. Ή, μάλλον, όπως… σέρνεται σε αυτήν, αφού όπως λέει και ο K-putt, που ανέρτησε τις εικόνες στο λογαριασμό του στο twitter, σε αυτή την ανάλυση το Crysis 3 “έπαιζε” με ρυθμό… 2 καρέ το δευτερόλεπτο.

Σαν να λέμε “slideshow”, ένα πράγμα!

Και επειδή όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, αν το έχετε παίξει, το παιχνίδι δεν υποστηρίζει εγγενώς τέτοιες αναλύσεις, έχει πέσει “πείραγμα” των αρχείων παραμέτρων του. Παράλληλα, ο K-putt χρησιμοποίησε τις υψηλότερες δυνατές ρυθμίσεις όσον αφορά στην ποιότητα των γραφικών, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό.

Info

Λόγω τεχνικών περιορισμών, οι εικόνες στο άρθρο μας είναι σε πιο… “φυσιολογικές” αναλύσεις. Για τις πλήρεις εκδοχές στα 8K, επισκεφθείτε τη σελίδα του K-putt στο flickr, κάπου εδώ γύρω

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • galacticusX

  No money, no honey!

 • Nikos

  Πορωθηκα!!

 • ducklord

  Indeed… Θυμάσαι την εποχή που “high-end gaming” ήταν το “χα-χα, εγώ έχω την νέα θριντιεφέξ αξελερέητορ μαζί με την κανονική κάρτα γραφικών, και βγάζει κάτι βυζά στη λαρακρόφτεν, ΝΑ ένα πλάμμα!”;

  Όπου, για τους μη έχοντες ζήσει εκείνη την περίοδο, “θριντιεφέξ αξελερέητορ” = “δε μπεστ φάκιν’ θάνγκ ιν γκέημινγκ αζ φάρ αζ γκράφιξ γκόου”, με κόστος περί τις 100-150 χιλιάδες δραχμές. Που, επίσης για τους μη έχοντες ζήσει εκείνη την περίοδο, μεταφράζονταν σε σημερινά 250-350 ευρώπουλα.

  Άντε πάρε “το high-end του gaming” σήμερα με τόσα. Τυχερός θα είσαι αν “σου κρατήσει σε 1080p” για περισσότερο από εξάμηνο… :-(

  Μπορεί το low-end σήμερα να είναι φθηνότερο και προσβάσιμο από σχεδόν όλους, αλλά το high-end, το πραγματικό high-end, έχει εκτοξευθεί at devil’s mama σε σχέση με τότες. Θεωρητικά, “uber-high-end” σήμερα είναι ΔΥΟ Geforce GTX, για να σου σηκώνουν 4K gaming σε τριπλό monitor.

  Διότι αν είναι να είσαι high-end, να είσαι high-end, όχι PiPES… :-P

 • ducklord

  Μετά τα 30 (βαδίζω προς σαράντα μεριά), αρχίζει να μη σε πολυσκοτίζει το HD, το 4K και το 8K, διότι τα μάτια σου τείνουν στα… 320×240. Ευτυχώς, ακόμη δεν είμαι σε μεγάλα χάλια (και λέω ψέματα στον εαυτό μου πως “δεν χρειάζομαι γυαλιά”).

  Το Oculus Rift, από την άλλη… Ναι… Με εκείνο, με πιάνει μια κάποια (ΤΡΕΛΗ) μανία. Δώστε μου συνδυασμό Oculus Rift και Elite:Dangerous ή κάτι παραπλήσιο, και αν δεν έχω και… ορό, θα πεθάνω από ασιτία!

 • George Lolas

  Εγώ πάλι ήμουν με μια ΤΝΤ 2 Riva :P

  Τι 8Κ μας λέει ο τύπος; Εδώ στα 8pixels δε μπορούμε να το τρέξουμε χαχαχα

 • galacticusX

  Dell UltraSharp U2713HM – στο 500ρικο είναι φοβερή. Καλοφτιαγμένη, απίθανο χρώμα, τίγκα υποδοχές, μέχρι USB 3.0 hub – whaaaaaat? Αν έχεις GPU που να τη σηκώνει, όρμα!