Το Crysis 3 όπως θα ήθελες να σου τρέχει!

Σε τι ανάλυση, είπαμε, έπαιξες ή θα… ήλπιζες να παίξεις το Crysis; Δες το σε ανάλυση… 8K (αυτό θα πει “μέχρι και δεκαέξι φορές μεγαλύτερη από αυτή του PC σου”) και κλάψε!
Crysis_3_8k008.jpg

Ναι, αυτό που βλέπεις στις εικόνες είναι το Crysis 3, όπως τρέχει σε ανάλυση 8K. Ή, μάλλον, όπως… σέρνεται σε αυτήν, αφού όπως λέει και ο K-putt, που ανέρτησε τις εικόνες στο λογαριασμό του στο twitter, σε αυτή την ανάλυση το Crysis 3 “έπαιζε” με ρυθμό… 2 καρέ το δευτερόλεπτο.

Σαν να λέμε “slideshow”, ένα πράγμα!

Και επειδή όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, αν το έχετε παίξει, το παιχνίδι δεν υποστηρίζει εγγενώς τέτοιες αναλύσεις, έχει πέσει “πείραγμα” των αρχείων παραμέτρων του. Παράλληλα, ο K-putt χρησιμοποίησε τις υψηλότερες δυνατές ρυθμίσεις όσον αφορά στην ποιότητα των γραφικών, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό.

Info

Λόγω τεχνικών περιορισμών, οι εικόνες στο άρθρο μας είναι σε πιο… “φυσιολογικές” αναλύσεις. Για τις πλήρεις εκδοχές στα 8K, επισκεφθείτε τη σελίδα του K-putt στο flickr, κάπου εδώ γύρω

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.