Το… αισχρό Night Trap επιστρέφει!

Ένα από τα πιο τραγικά παιχνίδια όλων των εποχών φαίνεται πως θα τιμήσει και πάλι τις οθόνες μας!

night_trap003.jpg

Το Night Trap ήταν, είναι και θα είναι στον αιώνα τον άπαντα ένα από τα πιο γελοία παιχνίδια στην ιστορία του gaming. Αξιοποιώντας την, στην εποχή του, επαναστατική τεχνολογία του FMV, όπως λέμε “Full Motion Video”, παρουσίαζε σκηνές με “πραγματικούς” ηθοποιούς*, με τους οποίους αλληλεπιδρούσε ο gamer.

note

Το “πραγματικούς” ηθοποιούς σε εισαγωγικά, διότι αν έβλεπαν τις “ερμηνείες” τους πραγματικοί – πραγματικοί ηθοποιοί, θα έφριτταν!

Ο τίτλος κατέληξε να γίνεται γνωστότερος επειδή είχε αυτοπροβληθεί ως σκληρό θρίλερ με πολύ αίμα, και εκείνη την περίοδο τα παιχνίδια είχαν μπει στο στόχαστρο “των μεγαλύτερων” ως “η αιτία που τα τέκνα τους κολάζονταν”. Ξέρετε. Τα γνωστά και αιώνια προβλήματα του gaming, του rock’n’roll, του οτιδήποτε νέου και διαφορετικού.

night_trap005.jpg

Τώρα, και ενώ οι οπαδοί του τίτλου τον έχουν πρήξει για να κάνει κάτι τέτοιο εδώ και χρόνια, ο αρχικός δημιουργός του τίτλου, James Riley, ανέφερε στο facebook ότι…

Quote:

Το Night Trap θα επιστρέψει, με καλύτερη ανάλυση και game play από ότι παλαιότερα, πρέπει απλά να βεβαιωθούμε για το ποια θα είναι η καλύτερη στρατηγική για όλους τους εμπλεκόμενους.

night_trap001.jpg

Ody's thoughts

Σπάσε πλάκα που ίσως η επιστροφή του Tex Murphy να αποτελέσει και αφορμή για μια νέα σειρά από… αρπαχτές με remakes κλασικών και… θλιβερών τίτλων του παρελθόντος που παρουσίαζαν περήφανοι ως μοναδικό θετικό χαρακτηριστικό τους το ότι μπορούσαν “να παίζουν βίντεο”. Τι χαρά. Δε τζόϋς, δε τζόϋς!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.