Σχεδόν ένα εκατομμύριο πούλησε το Titanfall

Μεγάλη επιτυχία για το μεγάλο “στοίχημα” των δημιουργών του τώρα-πια-ανταγωνιστή τους, Call of Duty.
Όταν οι δημιουργοί του Call of Duty “την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια” για να ξεφύγουν από τον φαινομενικά αέναο κύκλο των Call of Dutys στον οποίο τους είχε… κλειδώσει η Activision, υποσχόμενοι να μας δώσουν “το επόμενο μεγάλο shooter”, μάλλον δεν ήταν και πολλοί αυτοί που περίμεναν πως θα τα κατάφερναν. Να που όχι μόνο τα κατάφεραν, αλλά ο τίτλος τους, το megahit Titanfall, έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες τους.

titanfall_001.jpg

Ο τίτλος έχει πουλήσει για το πρώτο τρίμηνο του έτους 925.000 “κομμάτια”, δίχως να προσμετρώνται σε αυτά οι πωλήσεις μέσω digital διόδων όπως το Steam ούτε η έκδοση ειδικά για το Xbox 360.

Αφού το Titanfall συνεχίζει να πουλάει μια χαρά, ενώ σίγουρα θα τα έχει πάει αρκετά καλά και στο digital αλλά και στην πολυαναμενόμενη έκδοση για το Xbox 360, με αποτέλεσμα… να πούμε minimum έναν διπλασιασμό του τωρινού αριθμού;

Καλά είναι!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.