Σε συνεργασία με το Showtime η σειρά Halo της Microsoft;

Πληροφορίες του Variety θέλουν τη Microsoft να μην προχωρά στην παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς Halo (μόνο) με τα δικά της Xbox Studios, αλλά και σε συνεργασία με το Showtime.halo_manga.jpg

Κάτι τέτοιο προφανώς θα δώσει και στο Showtime δικαιώματα επί της σειράς, που, άρα, δεν θα είναι “αποκλειστική στο Xbox”, αλλά θα κάνει την εμφάνιση της και μέσω της δικής του… τηλεοπτικής διόδου.

Και ναι, αυτό σημαίνει πως μάλλον θα μπορέσει να τη δει και όποιος δεν έχει Xbox One, αν και προφανώς η Microsoft θα φροντίσει να έχει κάποια αρχική αποκλειστικότητα για ορισμένο χρονικό διάστημα. Οι φήμες, από την άλλη, λένε το αντίθετο, πως πρώτα θα παίξει προς Showtime μεριά και μετά στο ίδιο το Xbox One – αν και σε αυτό θα εμπεριέχει και “πρόσθετη αλληλεπιδραστικότητα”… ό,τι και αν σημαίνει αυτό!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.