Ο Shaq θα ξαναδείρει χάρη στους οπαδούς του!

Η πρόταση του Shaquille O’Neal και της Big Deez Productions να μας δώσουν ένα “σωστό” sequel στο Shaq Fu είχε, τελικά, απήχηση. Κοίτα που ρίχνει τα χρήματα του ο κόσμος!Shaq_Fu_004.jpg

Έτσι, ένα από τα πιο… κούκου beat’em ups στην ιστορία του gaming θα αξιωθεί να δει σίκουελ, το οποίο, μάλιστα, έχει υποσχεθεί να διορθώσει τα σφάλματα του παρελθόντος. Και αυτό διότι κάτι η χιουμοριστική προώθηση της πρότασης, κάτι το ότι έχουμε… ξεχάσει τον πόνο του παρελθόντος, και ο τίτλος που πρότειναν Shaq και Big Deez χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς μέσα από το Kickstarter με $450.000.

Ο τίτλος, που θα λέγεται Shaq Fu: A Legend Reborn, αναμένεται για PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One και Wii U, κάποια στιγμή στο σκοτεινό, αβέβαιο και απροσδιόριστο μέλλον.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.