Ο παράδεισος του grinding το Black Desert!

Είσαι και εσύ από αυτούς που τους… τη σπάνε τα όρια και οι τεχνητοί περιορισμοί; Αν σου αρέσουν και τα RPGs, τα MMOs και το… ατελείωτο grinding, το Black Desert είναι ο παράδεισος σου!Black_Desert_-_005.jpg

Και αυτό διότι, αντίθετα με το τι συνηθίζεται σε παιχνίδια του είδους, δεν θα διαθέτει κάποιο τελικό όριο για τους χαρακτήρες του, στο οποίο θα “κλειδώνουν” οι στατιστικές τους. Ναι, το παιχνίδι θα έχει κάποιο θεωρητικό τέλος, γύρω στο επίπεδο 50, μετά από το οποίο οι χαρακτήρες δεν θα αποκτούν καινούργια skills. Θα μπορούν, όμως, να συνεχίζουν να συγκεντρώνουν Experience Points, αναβαθμίζοντας τα skills που έχουν ήδη για να βελτιώνουν τους χαρακτήρες τους.

Ody's thoughts

Όρεξη να’χεις, δηλαδή!

note

Αν “κάτι σου λέει ο τίτλος” αλλά δεν θυμάσαι “για ποιο παιχνίδι μιλάμε”, να βοηθήσουμε: “εκείνο που δεν θα δούμε, είναι αποκλειστικό στο Japan, και μας είχε αφήσει κάγκελο με το σύστημα δημιουργίας χαρακτήρων και τα εντυπωσιακά γραφικά του”. Αυτό.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.