Ναι, θα δούμε συνέχεια του Red Dead Redemption

NBA, Borderlands και Red Dead θεωρούνται “μόνιμες σειρές” από τη 2K – και, άρα… αναμείνατε συχνά-πυκνά sequels!

red_dead_redemption003.jpg

Σε παρουσίαση του σε συνέδριο αναλυτών της εταιρείας Cowen and Company, ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick ανέφερε ποια θεωρεί ότι είναι τα μόνιμα franchises της εταιρείας.

Quote:

Γνωρίζω αυτά που μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως είναι μόνιμα. Είναι προφανές πως το GTA είναι ένα μόνιμο franchise για όσο θα μπορούμε να παρέχουμε αυτή την απίστευτη ποιότητα. Φαίνεται αρκετά προφανές πως το Red Dead είναι ένα μόνιμο franchise, μέχρι ένα σημείο, ή το Borderlands, για παράδειγμα, και το NBA και άλλα.

Έτσι, όσοι ανησυχούσαν αν θα δούμε ένα sequel στο Red Dead Redemption, μάλλον πήραν την απάντηση τους.

Info

Από την άλλη, αρκετοί μάλλον δεν γνωρίζουν πως και εκείνο ήταν σίκουελ στο παλαιότερο Red Dead Revolver. Μήπως αντί να περιμένουν πότε θα δεήσει η Rockstar να μας δώσει ένα νέο τίτλο, να έριχναν μια ματιά στον παλαιότερο που ξεκίνησε τη σειρά;

Κάπως γλυκόπικρη ήταν η ανακοίνωση πως ναι, η σειρά των Bioshock θα συνεχίσει, παρά την σχεδόν ολοκληρωτική διάλυση της δημιουργού της, Irrational Games. “Στο τιμόνι” από εδώ και έπειτα θα βρίσκεται η 2K Marin, που μας είχε δώσει και τον δεύτερο τίτλο στην μέχρι τώρα σιγά. Ο οποίος, δυστυχώς, ήταν και ο πιο αδύναμος. Άρα, τι “μέλλον” μπορεί να είναι αυτό για τη σειρά…

Ody's thoughts

…δεν μπορώ να βγάλω την ιδέα πως πρόκειται απλά για άρμεγμα, που θα συνεχίσει μέχρι να μην μπορεί να πουληθεί ούτε κομμάτι και να ξεφτιλιστεί ολοκληρωτικά το όνομά της σειράς – που χαρακτηρίστηκε από την μοναδική πρωτοτυπία της – με πανομοιότυπα sequels.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.