Η CryEngine δική σου με $10 το μήνα στο Steam

Η ίδια τεχνολογία που “κρύβεται” πίσω από τίτλους όπως τα Crysis και Ryse έρχεται στα χεράκια σου για το ιδιαίτερα προσιτό κόστος “μιας πίτσας το μήνα”. Πάνω-κάτω.

cryengine_005.jpg

Η Crytek αποφάσισε να διαθέσει την CryEngine της και μέσω της ιδιαίτερα δημοφιλούς πλατφόρμας του Steam.

Αυτή εμπεριέχει ακριβώς τις ίδιες τεχνολογίες και εργαλεία με τα οποία τα μέλη της Crytek μας έδωσαν την σειρά των Crysis και το Ryse. Και τώρα μπορούν να γίνουν δικά σου με μια συνδρομή κόστους $9.90.

Ναι, αυτό σημαίνει πως, όπως είπα και στην εισαγωγή, με το κόστος μιας πίτσας το μήνα αποκτάς σχεδόν όσα χρειάζεσαι για να τυπώσεις καρτούλες με το ονοματάκι σου πλησίον του τίτλου “game studio” για να πουλάς μούρη σε φίλους και γνωστούς!

Από την άλλη, αν είσαι πιο πεζός – ή, ίσως, ρεαλιστής – μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις τα δικά σου παιχνίδια, ή MODs για τίτλους που ήδη βασίζονται σε αυτήν.

Ody's thoughts

Κάτι μου λέει πως το ενδιαφέρον για την CryEngine θα ανέβει κατακόρυφα με την κυκλοφορία του Star Citizen, που βασίζεται σε αυτήν, και είναι τίτλος που μάλλον θα ήθελε… να του “αλλάξει τα φώτα” η κοινότητα του. Όταν και αν κυκλοφορήσει. Λέμε τώρα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.