Επιστρέφει το No One Lives Forever;

Ο κλασσικός και πολυαγαπημένος τίτλος που μας έκανε να… κοπούμε στα γέλια με τις περιπέτειες της υπερ-κατασκόπου Kate Archer θα κάνει και πάλι την εμφάνιση του ως digital download.No_One_Lives_Forever_-_Google_Search001.jpg

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση (ακόμη), αλλά όλα δείχνουν πως, ναι, θα δούμε μια ανανεωμένη εκδοχή του κλασσικού No One Lives Forever, για-τους-φίλους-NOLF, καθώς και του sequel του, A Spy in H.A.R.M.’s Way, αλλά και του spin off της σειράς, Contract J.A.C.K.

No_One_Lives_Forever_-_Google_Search002.jpg

Και αυτό διότι τα δικαιώματα των… χαμένων-εδώ-και-χρόνια τίτλων βρίσκονται, πια, στα χεράκια της Night Dive Studios, όπως ανακάλυψε το Siliconera. Μιας εταρείας που δηλώνει ειδίκευση στην “ανανέωση” και ψηφιακή διάθεση παλαιότερων τίτλων, έχοντας ήδη διαθέσει αναναεωμένες εκδοχές των System Shock 2, The 7th Guest και των τίτλων της Humongous Entertainment του Ron Gilbert.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.