Εξοστρακισμός από το Steam για το Earth: Year 2066

Η Valve αφαίρεσε κακήν- κακώς τον τίτλο της Killing Day Studios από το Steam Early Access κατόπιν… γενικής κατακραυγής από τα πλήθη.earth_year_2066_steam002.jpg

Ο τίτλος ήταν διαθέσιμος προς πώληση μέσα από το Steam Early Access για £19.99, τιμή που για πολλούς gamers που το αγόρασαν δεν αντικατόπτριζε την κατάσταση στην οποία πραγματικά βρισκόταν. Έτσι, sites blogs και forums σε όλο το Internet άρχισαν να γεμίζουν με μηνύματα παραπόνων, το κράξιμο στο ίδιο το Steam άρχισε να στοιβάζεται, και η Valve αναγκάστηκε να αντιδράσει.

Quote:

Έχουμε αφαιρέσει το Earth: Year 2066 από το Early Access στο Steam. Οι καταναλωτές που αγόρασαν το παιχνίδι μπορούν να ζητήσουν αποζημίωση από τη σχετική σελίδα του καταστήματος μέχρι τη Δευτέρα, 19 Μαΐου.

…ανέφερε, ανάμεσα σε άλλα, ο υπάλληλος της Valve, Chris D, σε forum της Valve. Όσο για το πώς τόλμησε η εταιρεία που υποτίθεται πως αγαπά τους gamers και είναι ένα με αυτούς να κάνει τέτοιο ατόπημα; Όπως εξήγησε ο ίδιος…

Quote:

Στο Steam, οι developers παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις σχετικά με την προώθηση, τα χαρακτηριστικά, την κοστολόγηση και την διάθεση. Πάραυτα, το Steam απαιτεί από αυτούς ειλικρίνεια στην προώθηση των παιχνιδιών τους.

…προφανώς υπονοώντας πως οι ίδιοι οι δημιουργοί του τίτλου ήταν αυτή που έπιασαν κορόιδο τόσο τον κόσμο όσο και την ίδια την Valve.

Ody's thoughts

Αυτοί φταίνε, αυτοί φταίνε! Η Valve δεν είχε δει “τι έβγαζε στη βιτρίνα της”! Όχι! Τσου! Μα, τι θύματα είμαστε μερικές φορές…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.