Δεν έχει παιχνίδι Avengers μέχρι να βρεθεί Ο Σωστός Developer

Αυτό, τουλάχιστον, παρουσιάζει η Marvel Comics ως δικαιολογία για το γιατί δεν έχουμε δει ακόμη έναν “μεγάλο” τίτλο με την πασίγνωστη ομάδα υπερηρώων της.

Και αυτό διότι, κατά τον TQ Jefferson, head of games της Marvel, η εταιρεία τα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά, και δεν θα ήθελε να μας δώσει κάτι μέτριο.

Quote:

(Το παιχνίδι με τους Avengers) θα έρθει όταν έχουμε το σωστό συνεργάτη, που θα έχει το σωστό όραμα, που θα έχει το χρόνο να αναπτύξει ένα δυνατό, ανταγωνιστικό πρωτοκλασάτο τίτλο.

(…)

Θα πρέπει να ενστερνίζεται τις τρεις βασικές αξίες μας: Διασκεδαστικό και εθιστικό gameplay, πιστότητα στους χαρακτήρες, ενδιαφέρουσα ιστορία … Οι Gamers, ξέρουν τι είναι καλό. Δεν θα μαζευτούν κοπάδι σε κάτι κάτω του μετρίου.

The_Avengers

Από την άλλη, βέβαια, μιλάμε για την ίδια Marvel που μας έχει δώσει όλα εκείνα τα δεν-θα-τα-έλεγες-και-εξαιρετικά παιχνίδια με υπερήρωες σε smartphones και tablets, παρεούλα με τη Gameloft. Καλά είναι, “πρωτοκλασάτα” όμως… Μάλλον όχι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.