Αναβάλλεται και πάλι το The Division

Μάλλον, δηλαδή. Ούτε η ίδια η Γιούμπι δεν φαίνεται να γνωρίζει πότε θα κυκλοφορήσει.

Tom_Clancy's_The_Division_009

Το Tom Clancy’s The Division ήταν ο πιο εντυπωσιακός από όλους τους τίτλους που είχαμε δει πριν Sony και Microsoft μας αποκαλύψουν τις next-gen κονσόλες τους. Τότε εκτιμούσαμε πως θα βλέπαμε τον τίτλο περίπου παράλληλα με αυτές ή, έστω, με μια μικρή καθυστέρηση. Αμ δε!

Η Ubisoft αποφάσισε να αναβάλει τον τίτλο μέχρι το 2015, με στόχο τη βελτίωση του ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερος. Από ότι φαίνεται, όμως, μάλλον ήταν υπεραισιόδοξη, και τελικά θα πρέπει να ξεχάσουμε και το 2015.

Tom_Clancy's_The_Division_004

Ανώνυμη πηγή “εκ των έσω” που μίλησε στο Gamereactor είπε..:

Quote:

Ακόμη δεν έχουμε ένα λειτουργικό παιχνίδι και αντιμετωπίζουμε τεράστια προβλήματα στο να κάνουμε το multiplayer κομμάτι του να λειτουργήσει σε αυτό το πρώιμο στάδιο σχεδίασης.

(…)

Δεν θέλουμε “να την κάνουμε Battlefield 4” και να διαθέσουμε ένα μισοτελειωμένο παιχνίδι. Υπάρχουν τόσο πολλές δυνατότητες αυτή τη στιγμή με το concept του The Division, ώστε ζητήσαμε περισσότερο χρόνο και πόρους για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε πλήρως αυτό το φανταστικό όραμα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.