Έσοδα-Τύπου-Nintendo υπόσχεται ο πρόεδρος της για του χρόνου.

Έμφαση στο “Του Χρόνου”. Χαρ-χαρ-χαρ.Nintendo.jpg.jpg

Ο Μεγάλος Μεγιστάνας Των Νιντέντο, Satoru Iwata, είπε στους επενδυτές της εταιρείας (που, φανταζόμαστε, αν είχαν κοντά καμιά τσουγκράνα, θα τον έπαιρναν στο κυνήγι) πως…

Quote:

αντί να δούμε μια σπουδαία και απότομη ανάκαμψη στα έσοδα μας στο επόμενο οικονομικό έτος, εκτιμώ πως θα μπορέσω να αναφέρω έσοδα-τύπου-Nintendo από περίπου το οικονομικό έτος που θα ακολουθήσει.

Παρατηρήσεις του αθώου ανρετζιστερά:

  • Τα “έσοδα τύπου Nintendo”, όπως το χρησιμοποιεί, ΔΕΝ είναι… για καλό, μα εννοεί μικρή, σταδιακή βελτίωση της τωρινής κατάστασης.
  • Η οποία, όμως, έχει πιάσει μαύρο πάτο, οπότε “μια αργή, σταδιακή βελτίωση” δεν είναι αυτό ακριβώς που θα ήθελες καθώς πνίγεσαι και το ναυάγιο βουλιάζει περισσότερο.
  • Προσέξτε το “εκτιμά πως”. Δεν δηλώνει καν “σίγουρος πως”, όπως θα περίμενε κανείς από κάποιον σε κάποια εταιρεία που έχει κάποιες ελπίδες ανάκαμψης. Κάποιος-κάποια-κάποιες. Καλό ήταν αυτό. Αχέμ. Με άλλα λόγια, δείχνει και ο ίδιος εντελώς απογοητευμένος, να έχει παραδώσει τα όπλα, μη αισιοδοξώντας σε πραγματικά θεαματική έξοδο από τον βάλτο του σήμερα.
Nintendo_Coffee_Table.jpg

Έχει, όμως, σχέδια σωτηρίας, έχοντας ήδη μιλήσει για έναν NFC reader για το 3DS (wait, what?!) και μια συνοδευτική εφαρμογή του Mario Kart 8 για smartphones και tablets.

Ody's thoughts

Δηλαδή, όχι μόνο ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα δώσει κάτι που έχει να κάνει με τον ηλίθιο μουστακαλή Ιταλό υδραυλικό που έχει για μασκότ, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ αυτό! Θα είναι ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ εφαρμογή για έναν τίτλο που, όπως προδίδει και το ίδιο του το όνομα, είναι ο ΟΓΔΟΟΣ σε μια σειρά που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια και χρόνια.

Δεν βάζουν μυαλό, λέμεεε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.