Έρχονται HD remakes των Halo 1-4 στο Xbox One;

Μπορείτε να το χαρακτηρίσετε ως “φήμη”. Για την ώρα. Κατά τα άλλα, είναι… 99,9% αναμενόμενο πως θα συμβεί κάπως, κάπου, κάποτε.Halo 4

Όποιος περίμενε πως η Microsoft θα εγκατέλειπε τα πολυαγαπημένα κλασσικά Halo που είδαμε μέχρι σήμερα στους πρόγονους του Xbox One, ας σηκώσει το χέρι του. Μπάμπη; Κατέβασε το, βρε! Δείχνεις χαζός!

Ναι, λοιπόν, από ό,τι ακούγεται, η Microsoft όχι μόνο ετοιμάζει remakes των μέχρι τώρα Halo, για “HD” επανακυκλοφορία στο Xbox One, αλλά δεν θα τα διαθέσει και αυτόνομα, μα ως συλλογή.

Το όνομα αυτής λέγεται πως θα είναι The Master Chief Collection, αν πιστέψουμε το Engadget που πρωτοκυκλοφόρησε την είδηση, και θα εμπεριέχει όλους τους “κεντρικούς” τίτλους της σειράς. Δηλαδή, όπως προδίδει και το όνομα της, “αυτούς όπου πρωταγωνιστούσε ο Μαστρ’Αρχηγός”.

Από την άλλη, όσο “καλά” και αν ήταν τα ODST και Reach, μάλλον ο περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για τις περιπέτειες του ίδιου του Μαστρ’Αρχηγού, που θεωρείται πια ταυτόσημος με τη σειρά, και όχι των… wannabes που είδαμε στα περιστασιακά spin-offs των Halo.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.