Έρχονται Νέες Εμπειρίες Titanfall!

Τι πάει να πει “τι νέες εμπειρίες Titanfall”;! “Νέες Εμπειρίες Titanfall”! Το λέει ξεκάθαρα τόσο ο τίτλος μας, όσο και ο Vince Zampella της Electronic Arts! Ω, ναι!titanfall_005.jpg

Σε tweet του, λοιπόν, ο ίδιος ο Vince Zampella είπε:

Quote:

Από ό,τι φαίνεται, το μυστικό δεν είναι πια μυστικό! “Νέες Εμπειρίες Titanfall” σας περιμένουν στο μέλλον! Ενθουσιασμένοι* με την ευκαιρία! Αυτό θα είναι διασκεδαστικό!

Να διευκρινίσουμε πως το “Ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία” το είπε ως “Excited at the opportunity!”. We are? You are? He-she-it are? Who are, Vince? Who? Εμείς απλά το αποδώσαμε όπως το είπεν ο στόμας του.

Όσο για το τι θα είναι αυτές οι εμπειρίες, δεν το γνωρίζουμε. Επίσης σας το είπαμε όπως το είπε. Ότι ξέρετε, ξέρουμε! “Νέες Εμπειρίες Titanfall”, πάντως. Standard θα του χώσουν και ένα “TM” ή ένα “R”, κάπου-εκεί-δίπλα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.