Έρχεται συμβατότητα με τα παλιά PlayStation στο PS4.

Χάρηκες; Μην χαίρεσαι… Όχι εδώ. Όχι εις τας Ευρώπας. Στην Αμερική. Που αλλού;

Heavenly_Sword_Nariko_Readhead_Playstation_3.jpg

Όσοι ζουν στην Αμερική και δήλωσαν συμμετοχή στην private beta του PlayStation Now, ίσως σε λίγες ώρες να έχουν πρόσβαση στην δυνατότητα στρημαρίσματος των παιχνιδιών του PlayStation 3 στο PlayStation 4 τους, όπως είχε υποσχεθεί η Sony κατά την αποκάλυψη της νέας κονσόλας της.

Για την ώρα, η δυνατότητα θα περιοριστεί στη συλλογή τίτλο του PlayStation 3 και όχι και των παλαιότερων κονσολών της οικογένειας PlayStation, ενώ μάλλον θα αργήσει να ξεμυτίσει από τα όρια της Αμερικής.

Info

Η ίδια η Sony είχε σχολιάσει κατά την αποκάλυψη των σχεδίων της σχετικά με το streaming των παλαιότερων τίτλων της πως η διάθεση της δυνατότητας στην Ευρώπη είναι αρκετά δύσκολη λόγω των τρελών διακυμάνσεων που υπάρχουν στις ταχύτητες πρόσβασης όχι μόνο από χώρα σε χώρα αλλά και από πόλη σε πόλη, από δήμο σε δήμο, από… δρόμο σε δρόμο!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.