Μια ντουζίνα indie games για το PS4

Για όλα τα γούστα, σε πολλά σχέδια και χρώματα
Ορίστε η νέα φουρνιά indie games που έρχεται λίαν συντόμως (;) στο PS4 μέσω του δικτύου PSN. Μαζί με το πολύ όμορφο Apotheon, με το οποίο ασχοληθήκαμε αλλού, έρχονται κι άλλα action παιχνιδάκια, τα περισσότερα από τα οποία δίνουν έμφαση στο gameplay και την έκταση των levels τους. Ας τα γνωρίσουμε μέσα από τα trailers για το καθένα ξεχωριστά.

Axiom Verge: Sci-fi Sidescroller (και για PSVita)

Chasm: RPG Platformer

Drifter: space combat simulator

Jamestown Plus: overheaad shooter

Nidhogg: platformer με… ξιφομαχίες!

Starwhal: Just the Tip – fighting multiplayer

Escape Goat 2: puzzle platformer

Source: action adventure

Skulls of the Shogun: turn-based strategy

Ironclad Tactics: strategy


Spelunky: platformer
Αυτό δεν έχει trailer…

Galacticus's thoughts

Για καθαρά υποκειμενικούς λόγους πρώτο θα ήθελα να παίξω το Apotheon. Πολύ ωραίο φαίνεται και το Source, ενώ και το Ironclad Tactics προϊδεάζει για πολύ κάψιμο. Από εκεί και πέρα μπορεί να είναι και άλλα παιχνιδάκια καλά, όπως π.χ. το Axiom Verge, αλλά και πάλι – καθαρά για προσωπικούς λόγους – έχω μπουχτίσει τα μπαμ-μπουμ από την εποχή των arcades, του 1942, του R-Type κλπ, κλπ. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι μπορεί αντικειμενικά να είναι καλά παιχνιδάκια οπότε… βουρ στον πατσά!! (ω, τι ρομαντισμός!)

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.