Ανακοινώθηκε το FarCry 4

Μάθε την ημερομηνία κυκλοφορίας, που θα εξελίσσεται η ιστορία και ποιος καινούριος μανιακός σε περιμένει!
FC4_KEYART_618x733
Δεν κρατήθηκε η Ubi μέχρι την E3 και μας τα ξεφούρνισε πρόωρα: 21 Νοέμβρη έρχεται το FarCry 4 σε PC και κονσόλες (εκτός του δύστυχου Wii U) και μαζί του φέρνει νέους πρωταγωνιστές, νέο εκκεντρικό κακό, αλλά και καινούριο σκηνικό. Συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό από φήμες εδώ κι κάμποσον καιρό, η υπόθεση θα εκτυλίσσεται στα Ιμαλάια και συγκεκριμένα στην περιοχή “Kyrat”, στην οποία δεσπόζει ένας αυτοαναγορευόμενος βασιλιάς – απ’ ότι δείχνει και το εξώφυλλο του game, έχουμε ενώπιόν μας άλλη μια διεστραμμένη και σαδιστική προσωπικότηα τυράννου! Το game θα είναι φυσικά σε ανοικτό, για εξερεύνηση, κόσμο, με πληθώρα άγριων ζώων, οικισμών, διαφορειτκών NPC χαρακτήρων αλλά και πλούσιου οπλοστασίου.

Ως είθισται πλέον, όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι από τώρα, θα πάρουν μια ειδική “Limited Edition” που θα περιλαμβάνει το “Hurk’s Redemption”, ένα εξτρά πακέτο με τρεις επιπλέον αποστολές. Το γεγονός ότι στο DLC pack πρωταγωνιστεί ο Hurk, γνωστός από το FarCry 3, ίσως σημαίνει ότι η ιστορία των δύο επισοδίων είναι συνδεδεμένη κατά κάποιον τρόπο. Όσοι παραγγείλουν το DLC θα πάρουν μάλιστα, θα έχουν στη διάθεσή τους το τεράστιο καμάκι του Hurk, για να… παλουκώνουν τους εχθρούς, με απολύτως φιλικό τρόπο βεβαίως!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.