Βιομετρική φανελίτσα για σπορτίφ τύπους

Η space-age αθλητική αμφίεση είναι τίγκα στους σένσορες που μετρούν τις βιολογικές σου λειτουργίες
omsignal-biometric-clothes-970x646-c
Κοίτα τον παιδαρά με τη μοντέρνα, super-wow στολή του. Φτού σου μανάρι μου! Κούκλος, κούκλος, σαν τον commander Shepard στο πρωϊνό του jogging είσαι.
Όπα, τι έγινε ρε παιδιά; Με κατέλαβε προσωρινά το πνεύμα της Λίτσας Πατέρα, ή κάποιας άλλης λυσσάρας cougar θείτσας;
Στο θέμα μας παρακαλώ! Ιδού η νέα κολεξιόν έξυπνων αθλητικών αμφιέσεων με βιο-αισθητήρες που είναι σε θέση να μετρούν πολλές και διάφορες λειτουργίες του σώματός μας, όπως καρδιακούς παλμούς, ρυθμό αναπνοής, εφίδρωση, κινητικότητα, κατανάλωση θερμίδων και άλλα.
Η εταιρεία ονομάζεται OMsignal και έχει ξεκινήσει εδώ και κάμποσους μήνες τη δοκιμή των αθλητικών της ρούχων σε αθλητές. Τώρα πλέον έχει να επιδείξει 4 διαφορετικές παραλλαγές του προϊόντος της, το οποίο βασίζεται σε λεπτότατες ίνες αργύρου, προκειμένου να καταγράφει την ηλεκτρική δραστηριότητα του σώματος, συνάγοντας χρήσιμα στοιχεία. Το ρούχο συνοδεύεται από ένα ειδικό gadget, στο μέγεθος πιστωτικής κάρτας, ο οποίος περιλαμβάνει μια σειρά από αισθητήρες και συγκεκριμένα επιταχυνσιόμετρα, γυροσκόπιο, θερμόμετρο και μαγνητόμετρο, καθώς και έναν πομπό Bluetooth, με τη βοήθεια του οποίου αποστέλλει τα δεδομένα του στο smartphone σου.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.